Puisque tout passe

We mogen weer zingen en concerten geven! Dat doen we op 22 april aanstaande onder leiding van onze gloednieuwe dirigent Samuel Reid Navarro. Hij dirigeert ons bij het uitvoeren van een poëtische staalkaart van Britse, Amerikaanse, Duits-Franse en Belgische muziek. 

We zingen drie anti-oorlogsstukken van Philip Glass op teksten van Leonard Cohen. Paul Hindemith maakte een cyclus van zes liederen op gedichten van Rainer Maria Rilke. Edward Elgar neemt ons mee op een romantische tocht door Beieren. En van Kurt Bikkembergs zingen we de aanstekelijke noten die hij componeerde op teksten van de Vlaamse dichter Paul van Ostaijen.

Tussendoor voert onze begeleider op de piano Adrián Pellegrino, afkomstig uit Argentinië, twee solostukken uit.

We zien je graag op 22 april!

Het concert is:
22 april 2022 om 20:00
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Bouwstraat 55
3572 SP Utrecht
Kaarten €10,-

De zaal is open om 19.30 uur. In het café van het gebouw is na afloop van het concert gelegenheid tot het nuttigen van een drankje.
Er is geen pauze.

Bereikbaarheid
ZIMIHC theater Wittevrouwen is het eenvoudigst te bereiken met het openbaar vervoer. Onder anderen de buslijnen 27, 28, 50, 51, 53, 74 en 77 stoppen bij de dichtstbijzijnde halte Wittevrouwen/Biltstraat. Vanaf de halte loop je links van Apotheek Koert (Biltstraat 100) de Bekkerstraat in. Op ongeveer 3 minuten lopen is de eerste straat rechts de Bouwstraat. Het eerste gebouw aan de rechterhand is ZIMIHC. In de wijk Wittevrouwen geldt betaald parkeren op maandag t/m zaterdag. Parkeergarages Kruisstraat en De Grifthoek bevinden zich op ongeveer 500m (5-7 minuten lopen) van het theater.